Schoon bedrijf

Een schone kantoorruimte is belangrijk voor de productiviteit van uw medewerkers. Het geeft niet alleen een gevoel van individualiteit en/of bedrijfscultuur, maar maakt het ook gemakkelijker voor werknemers om zich op hun taken te concentreren zonder de afleiding die vaak optreedt wanneer werkstations rommelig zijn.Een schoon bedrijf is immers een visitekaartje voor gasten, leveranciers en potentiƫle medewerkers. Alcmaria is gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud. Ons goed opgeleide personeel kan worden ingezet om elk type bedrijf schoon te maken met Schoonmaakbedrijf Purmerend. Ongeacht de branche waarin het bedrijf momenteel actief is, kunnen onze medewerkers zorgen voor een schoon milieuWij zorgen ervoor dat uw medewerkers kunnen werken in een schone werkomgeving. Laat de schoonmaak van uw bedrijf aan ons over! Kies daarom bijvoorbeeld

Vloeronderhoud

U doet er goed aan om elastische vloeren zoals vloeren van linoleum of marmoleum professioneel te laten reinigen en onderhouden. AlcmariA heeft alle kennis en apparatuur in huis om uw elastische vloer te voorzien van een (nieuwe) polymeerlaag. Deze polymeerlaag vergemakkelijkt het toekomstige reinigen van de vloer en vormt een beschermlaag tegen slijtage. Uiteraard houden we bij het aanbrengen van de polymeerlaag indien gewenst rekening met de slijtklasse en de antislipgroep. PVC is vlekbestendiger en heeft een kortere levensduur dan linoleum of marmoleum. Het kan of mag niet altijd van een polymeerlaag worden voorzien. Advies over het onderhoud van uw vloer? Neem contact met ons op.

Tapijtreinigingen

Een andere mogelijkheid van schoonmaken is tapijtreiniging. De machine zal automatisch de juiste hoeveelheid shampoo aan het water toevoegen. De machine zuigt vervolgens het vocht en vuil weg van het tapijt. Deze methode verwijdert vuil en zand van het onderste deel van het tapijt. Hierdoor gaat het tapijt uiteindelijk langer mee.

Ramen wassen

Osmose. Het klinkt als een wondermiddel en dat is het ook, terwijl het gewoon water is. Dat is namelijk precies het bijzondere van osmose. Door het toepassen van de osmose techniek wordt het water ontdaan van alle onzuiverheden. Zo blijft 100% puur water over. Dit zuivere water neemt alle vuil van ramen en omlijstingen volledig op. Hierdoor is er geen zeep of wasmiddel nodig, waardoor het een uitstekende keuze is voor een milieuvriendelijke reinigingsmethode.