Wanneer je je wc wilt pimpen, is het een goed idee om eerst inspiratie op te doen. Er zijn gelukkig genoeg manieren om je wc te pimpen, maar er zijn bijvoorbeeld ook manieren voor decoratie. Hier kun je alles vinden wat je kunt proberen om je wc te pimpen en waarom je je wc zou moeten pimpen. Ook vind je hier wat je beter niet kan doen op een wc zodat je alle styling clich├ęs kunt voorkomen wanneer je toch bezig bent.

Wat is de beste decoratie voor op de wc?

Wanneer je je wc moet pimpen, kun je ervan vanuit gaan dat er genoeg bordjes zijn met quotes en dit is een goed begin. Dit geeft mensen iets om naar te kijken wanneer ze gebruik maken van jouw toilet. Wanneer je deze bordjes ophangt, kun je er op letten dat de quote toepasselijk is en humor heeft. Op deze manier heb je de eerste stap gezet voor het pimpen van je wc. Nog een goed idee voor het pimpen van je wc is bijvoorbeeld een krijtbord voor op de deur op deze manier kunnen mensen iets grappigs opschrijven wanneer ze bij jou naar de wc zijn geweest.

Hoe richt je de wc toepasselijk in?

Hier kun je alle wc inspiratie vinden die je nodig hebt. Ook vind je hier wat je niet moet doen. Voorkom bijvoorbeeld de voeten matjes rond om de wc want dit is gewoon niet hygi├źnisch en daarom kun je dit beter vermijden. Ook kun je juist wel gebruik maken van foto’s en andere afbeelding dit kleed de kleine ruimte iets meer aan en zorgt ervoor dat de kille sfeer weg is. Als laatste is het een goed idee om ervoor te zorgen dat je bijvoorbeeld alle persoonlijke foto’s weg haalt zodat mensen niet naar jou en je familie kijken terwijl ze hun behoefte doen